1/3/10

Viatjant a Amèrica

En Xavier Lozano va viatjar durant tres mesos de l'any 2009 per Amèrica Central (Guatemala, Nicaragua, Chiapas, Costa Rica i Panamà), Mèxic i Nova York. i ens ho relata en el seu bloc Viatjant.com o en el seu llibre Viatjant a Amèrica. Diari d'un viatge per Amèrica Central, Mèxic i Nova York. Avui us deixo amb les primeres paraules de la seva entrada a Panamà:

"Ciutat de Panamà té tres cares. La històrica, la caòtica i la esperpèntica o benidormiana. Avui he visitat la històrica que no per això és més bonica. Casco Viejo és la part antiga de la ciutat on queden algunes esglésies empeu i tot el demés són edificis en ruïnes de la majoria dels quals només en queda la fasana. Des d'allà hi ha un mirador des d'on es pot veure la "platja" i, al fons, la moderna i cosmopolita ciutat dels gratacels, aka Benidorm. Situats sense ordre aparent competeixent entre ells per a veure quin és més alt, més lleig i trenca més amb l'ordre ja inexistent..."

+ informació del països a Narinant.cat: Estats Units, Mèxic o Costa Rica

1 comentari:

Xavi ha dit...

Moltíssimes gra`cies per fer una altra ressenya! Al més de juny un altre cop a la carretera... aquest cop en format de videoblog i creuant Àsia de punta a punta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...