1/7/10

Raconets d'Itàlia

A la xarxa existeix un bloc que té una caracterísitica especial, està dedicat a destacar aquells llocs que tenen un cert encant, i tal com ells es defineixen: "Som un bloc de càracter lúdic a on es poden trobar "r@conets" autèntics. R@conets intenta arribar a ser un lloc de referència a on anar a buscar informació d'alternatives d'oci". Avui us convido a visitar els raconets d'Itàlia:

"Lucca: ciutat impressionant amagada dins d'unes muralles renaixentistes. Els petits carrers plens de botiguetes i restauranets t'acaben portant, sense voler, a la famosa Piazza Anfiteatro. La plaça és rodona i les casetes de color pastel la tanquen completament. És una plaça meravellosa. Si es disposa de temps, gaudir de qualsevol de les terrasses que hi ha a l'interior. Anar també a la Torre delle Ore, pujar els 207 graons i gaudir d'unes vistes fantàstiques de la ciutat des d'una de les torres més altes. Val realment la pena. També hi ha la Torre Guinigi, però aquesta té més graons. Com a curiositat dir, que aquesta última té un petit bosc a la part de dalt. Realment sorprenent..."

i molta més informació d'ITÀLIA a NARINANT.CAT

2 comentaris:

Speaker ha dit...

Xe, jo he estat en aquesta plaça!

Monique LaMer ha dit...

Hola, he estat dues vegades en Lucca i tot lo que diuen en Raconets és cert! De fet, tornaria una i altra vegada. Gràcies per descobrir-me el blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...