19/7/10

Viatge per l'Àfrica Oriental

"La meitat dels documentals de La 2, aquests tan pràctics per fer la migdiada, estan rodats a Tanzània. Serengueti i Ngorongoro són, juntament amb Maasai Mara a Kenya, els parcs naturals de vida salvatge més coneguts del món. Vindre aquí a veure animals és assegurar el tir, mai pitjor dit. Arusha, a poques hores de Nairobi, proveeix de tot el necessari per organitzar safaris al nord del país: operadors turístics, hotels de tots els preus, dos aeroports, lloguer de 4x4 ... és una mica com Bangkok, tot pensat per satisfer el turista però sense perdre la seva pròpia identitat. Un destí gairebé obligat quan parlem de safaris, fàcil de combinar amb altres països de la regió.

Uganda és un lloc prou segur, sense gairebé turisme, de gent amable, que en algunes zones encara es sorprèn de veure un mzungu (blanc, en swahili). Winston Churchil es va referir a ella com "la perla d'àfrica". I és que Uganda és un país preciós, ple de paisatges espectaculars, de pistes vermelloses que travessen el verd de selves tropicals i àmplies sabanes, i de rius i llacs que cobreixen una tercera part del territori..."

Paraules que ens inicien en el viatge per l'Àfrica Oriental d'Obert per Vacances que va tenir lloc l'estiu del 2009... no us ho podeu perdre...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...