30/7/10

Sortides Familars a Grècia

"Un dels llocs més bonics que mai podreu veure a la vostra vida és, i sense cap mena de dubte ho diem, Santorini. Ja l’arribada en vaixell des d’Atenes és espectacular. La illa te forma de cruasant, o de mitja lluna si voleu, i els vaixells entren dins la llacuna interior. Els pobles, i la capital Thira, estan penjats literalment de les abruptes pareds que va deixar el volcà de l’illa en esclatar. Les cases blanques, el terra volcànic, negra, les aigües blau porpra són d’una descripció difícil, impossible. Hi ha vaixells diverses vegades al dia des del port del Pireo, prop d’Atenes, que triguen unes 8 hores a arribar-hi..."

En altres ocasions ja us havia parlat del bloc d'en Joan Molar, "Sortides familars", un dels més interessants a la "Catosfera Viatgera" i avui de nou us convido a gaudir dels seus relats dedicats a Grècia.

I molta més informació de GRÈCIA a Narinant.cat

1 comentari:

Joan Molar ha dit...

De nou ens sorprens en el teu bloc amb una entrada maravellosa sobre un país maravellós. Cultura, monuments, ciutats blanques, platges blaves, idil·liques, d'una transparència inaudita. Gent generosa, vida i viatge fàcil. Tot és bell, tot és amable, tot somriu. El Peloponès, amb les seves costes i viles, les illes surant damunt un mar etern, etèries. Gaudiu del sol, de la platja, del menjar, del vi de retsina, de les nits acabades de fer, només per vosaltres. Gaudiu de Grècia, gaudiu del paradís!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...