25/10/10

Viatja amb Cercabloc.cat

Avui us vull parlar de Cercabloc.cat , el directori de blocs dels Països Catalans, escrits total o parcialment en català. Un interessant espai on trobar un munt de blocs en català, exactament en data d'ahir eren 2202, i on descobrir el bo i millor de la Catosfera... ja sigui organitzat per demarcació, per comarca o per temàtica.

Fa pocs dies, els gestors de Cercabloc van crear la temàtica de viatges en els seus rànquings, notícia que em va alegrar força ja que considero que els blocs de viatges som en un àmbit que en moltes ocasions no acaben de saber on situar-nos: som literatura, som fotografia, som personal, som cultura, som... però el que de ben segur som és de viatges !!!

Per tot això (i a més fer-me una mica de companyia que em trobo molt sol) avui volia convidar a viatgers i viatgeres blocaires a inscriure el vostre bloc en aquest espai i en la temàtica de "viatges"... Moltes gràcies !!!

1 comentari:

Eduard ha dit...

Moltes gràcies per la publicitat, Eduard! en pocs díes ja hem donat d'alta 16 blocs de viatges (i pujant). És cert que tot el que envolta la temàtica turística ha trobat en internet un canal ideal per a la seva difussió, fins i tot m'ha animat a penjar-hi el meu, travellum, que el tenia com un espai de record dels meus viatges familiars i com una petita ajuda/guia per a qui vagi a passar les vacances a qualsevol dels llocs a on he estat.

Salut i €

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...