13/11/10

Vacances a la Ribera Maia

"Vam començar l’excursió d’hora, a les 7:30 direcció a Chichen Itza, unes 3 hores i escaig d’autocar, al arribar vam fer una visita guiada d'unes 2 hores per tota la zona arqueològica.

Al arribar quedes perplex del desenvolupament i cultura que tenien els maies, i entens el perquè el castell esdevé una de les 7 meravelles del mon modern. Cada construcció té un motiu lligat sempre amb la naturalesa i amb el Sol. Vam veure el castell de Kulcan, les mil columnes, el camp del joc de la pilota, i altres temples com el de les monges i l'observatori. Els sobtats canvis de temps del carib van fer de les seves vam acabar xops en un dels ruixats, va anar genial ja que sinó la visita hagués estat ben feixuga amb 40ºC i ni una ombra.

Aquí es el millor lloc per comprar tota mena de records, tant pels preus com per la possibilitat de negociar i regatejar amb els mateixos maies..."

De nou, el bloc Benvingut al món real ens porta de viatge i aquest cop al nord de la Ruta Maia de Mèxic en unes vacances de nou dies que van tenir lloc a l'agost del 2010.

i molta més informació de MÈXIC a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...