7/11/10

Pol sud sense límits

"Ahir vaig tenir el primer contacte amb l’expedició. Via satèl·lit vaig poder parlar amb Xavier. Estaven a Patriot Hills a l’espera de sortir en vint minuts cap al punt de partida de l’expedició. Estaven molt contents, el vol a Patriot Hills havia estat molt bo. Van coincidir en el vol amb el príncep Albert de Mònaco que es troba de viatge oficial a diferents bases antàrtiques per celebrar la signatura del tractat antàrtic del seu principat. Estaven desitjosos de començar a caminar i feliços. A més gràcies a que el temps ens va permetre marxar cap Patriot Hills podem complir un desig ocult de l’expedició.

Fer-li un homenatge al gran explorador polar Ernest Shackelton. És possible que puguem celebrar una altra commemoració històrica. Un més d’aquests fites històrics que acompanyen a la nostra expedició. Un bon comentçament per Zero Límits, la nostra associació..."

Moments com aquests podem descobrir en el bloc Pol Sud sense límits que ens porta el relat d'una expedició catalana que va tenir lloc l'any 2009 a l'Antàrtida... Per primera vegada a la història, un grup de persones amb discapacitats va arribar al Pol Sud després d'una travessa de més de 200 quilómetres per l'Antàrtida... una experiència fascinant...

I molta més informació de l'ANTÀRTIDA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...