19/11/10

Voltant el món i Costa Rica

En Xavi i la Noe, autors del bloc El món xino xano van estar deu mesos donant la volta al món durant els anys 2009 i 2010... tot just tornats us convido a visitar els seus relats i fotos, i especialment els dedicats a Costa Rica:

"El nostre concepte de viatjar en autobús va canviar radicalment el dia que vam posar rumb a Tortuguero, al nord est de Costa Rica. Però per a nosaltres aquesta zona del carib costa-riquenys representa, sobretot, el miracle, l'emoció i la màgia d'un dels espectacles naturals més bonics que havíem vist mai: el naixement de les tortugues marines. Però no avancem aconteixements...

La història comença a la Terminal de los Caribeños de San José, una estació plena de vida, on no falten les ofertes per portar-te a la costa al millor preu i on si no "te avispas" acabes pagant uns colones de més per fer el mateix trajecte (nosaltres, encara que no gaire, vam pagar la “novatada”). Acomodats en un autobús lleugerament passat de voltes vam posar-nos en camí cap a Cariari. Tres hores per la Cordillera Central, sobre la pista de Guápiles pasant a través del túnel Zurquí (l'únic túnel que existeix en tot el país) i travessant Guápiles, Siquirres i Caño Blanco, el bosc humit, dens, verd i salvatge del Parque Nacional Braulio Carrillo i les fantàstiques plantacions de bananes cada cop més tupides i habituals a mida que t'apropes a la costa..."

I molta més informació de COSTA RICA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...