4/11/10

Cuba en bicicleta

"Feia temps que se'ns passava pel cap fer un viatge amb bicicleta, un viatge d'aquests que et recordes tota la vida i en el que les presses i el voler anar ràpid per tot, no hi tinguessin cabuda. Volíem descobrir un país, una realitat, una altra forma de veure la vida des de les nostres bicicletes, però al mateix temps poder decidir on parar i xerrar amb algú o senzillament posar el peu a terra per admirar el paisatge amb calma.

Des del principi la nostra elecció va ser l'illa de Cuba per diverses raons. La primera perquè la Cuba que esperàvem veure i que, en efecte, vàrem trobar era la d'un país atrapat en el temps, concretament als anys 50 i 60, i l'altra perquè per iniciar-se en el cicloturisme un país pla com Cuba era el mes escaient. La malaltia del Comandante no va fer més que accelerar els nostres plans que finalment els varem realitzar a la primavera del 2007..."

Aquest és l'inici del relat d'Isidre Juvé i Zaida Peris que amb el títol de De Santiago de Cuba a L'Havana, 26 dies en bicicleta acaben de publicar a Viatgeaddictes... Bona lectura !!!

I molta més informació de CUBA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...