27/11/12

Premi Dardos per El bloc dels Viatges

Fa pocs dies El Bloc dels Viatges va tenir l'honor de rebre un d'aquells premis que sempre fan il·lusió, el Premi Dardos, I m'ha fet il·lusió per dos motius, el primer perquè ha estat atorgat per altres blocaires, en aquest cas per quatre dels blocs que segueixo i més m'agraden: el passat 25 d'octubre per El Món en família, el 15 de novembre, per Quaderns de Bitàcola, i poc després, el 19 de novembre, per Viatges, rutes i festes a descobrir pel món i fa un parell de dies per Donant un voltet. Moltes gràcies a tots quatre !!!! I el segon motiu, perquè considero que aquests reconeixements son una bona manera d'animar als blocaires a continuar mostrant allò que els (ens) apassiona, i en el meu cas, desprès de més de cinc anys de publicar entrades (i amb temporades de relatiu distanciament del teclat) sempre és d'agraïr...

Les regles d'aquest premi si s'accepten són les següents:
  1. Cal incloure la imatge del premi al blog.
  2. Fer esment i enllaçar el blog que ens ha atorgat el premi.
  3. Atorgar el premi a 15 bloggers.
En el meu cas es fa ben difícil fer una tria i he decidit no re-premiar cap dels quatre que m'han premiat (ho tenen més que merescut, però crec que tornar a fer que trobin uns nous  quinze blocs em sembla excessiu), així que...  aquí van els quinze:

- A l'est per l'oest
- Antonio y Trini por el Mundo
- Apunts de viatge
- Companys de viatge
- El món per la finestra 
- El último Bazar
- Els viatges d'en Xavi i la Txell 
- Equipatge de mà
- Fuet i Mate
- Memorias del mundo

Enhorabona a tots els blocs !!!! i bons viatges !!!

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI.  

I si encara esteu mirant OFERTES per viatjar els dies de festa de la setmana vinent us volia recomanar fer una ullada als vols, els hotels de la costa i les escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

10 comentaris:

Bertika ha dit...

Moltes gràcies, Eduard. M'omple d'orgull la teva nominació.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies, Eduard!!! Un honor venint d'algú com tu que fa tant de temps que és blogger i que està tant al dia de tots els blocs viatgers de la xarxa. I sí, tenim connexió telepàtica ;)

Jordi Canal-Soler ha dit...

Moltes gràcies, Eduard! Tot un honor haver rebut aquest reconeixemente de tu!

Estem de Vacances ha dit...

Moltes Gràcies Eduard!!!! Ens ha fet molta il·lusió rebre aquest reconeixement!!!!! Un plaer!!!

Una forta abraçada!!
Txell i Xavi

Eduard ha dit...

Hola Bertika, ja saps que des de sempre m'encanta el vostre bloc Tips de viatges... i si a sobre he donat la darrera empenta per evitar que acabis com carbó de barbacoa, ja puc estar més que content... he, he, he...

Moltes gràcies pels teus relats i gràcies per acceptar el guardó ben merescut !! una abraçada !!!

Eduard ha dit...

Hola Companys de viatge, doncs sí, la telepàtia cada dia funciona millor !!! Moltes Gràcies pel guardó i en les properes setmanes intentaré fer honor al premi... una abraçada !!!

Eduard ha dit...

Bon dia Jordi, moltes gràcies a tu pel teus fantàstics relats i aventures ! una forta abraçada !!!

Eduard ha dit...

Osti !!! Quina enveja que feu voltant per Rapa Nui !! espero que us ho passeu encara millor i gràcies a vosaltres per explicar-nos les meravelles que aneu descobrint en el viatge. Una abraçada !!!

Fuetimate ha dit...

Moltes gràcies Eduard!
Tot un honor el teu reconeixement!
Des de Fuet-i-Mate vam dedicar una de les nominacions per a la Catosfera Viatgera al Premis Liebster també.
Petons

Eduard ha dit...

Eiiii, moltes gràcies Fuet i Mate !!! m'ha fet molta il·lusió !! tot just fa poc més de sis mesos que funciona La Catosfera Viatgera i cada dia sou més els que m'esteu encoratjant en el projecte... moltes gràcies i molts petons !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...