4/6/13

Meridians Enllà a Mèxic

Fa pocs dies vaig descobrir un bloc que em va agradar molt, el seu autor és en Pau i el seu nom és Meridians Enllà on ens relata els seus viatges però especialment la seva estada des d'agost de l'any 2012 i fins a l'actualitat a Mèxic... així que res millor que començar el seu relat per la visita a Veracruz que va tenir lloc aquest gener:

"Abans de començar a visitar sa ciutat, on just posar-hi un peu ja s’hi respira aquell ambient tan especial de ses poblacions costaneres, anam a berenar al famós local de La Parroquia, situat davant es malecón i amb cert aire als antics cafès de Mallorca. I se veu que no som els únics que hem tengut aquesta idea, perquè es local és ple a vessar, amb multitud d’elegants cambrers que venen i van. No puc evitar demanar un dels coneguts lecheros i en dur-me’l, ignorant de mi, no acab d’entendre que es tassó de vidre sigui mig buit i només hi hagi cafè. Sa sorpresa creix quan es cambrer agafa sa cullereta i pega tres cops enèrgics a nes tassó, que fan que amb cara d’intriga i mirant fixament s’envàs, no sàpiga si he d’esperar a que pugi s’escuma, que aparegui sa llet per art de màgia o que tothom calli i es cambrer faci un discurs molt emotiu. Finalment, aclarint es misteri, atret per aquest so que va sonant arreu apareix un mosset amb una espècie de tetera metàl·lica i que s’encarrega, abocant-la des de certa alçada, d’omplir de llet s’espai restant des meu tassó. 

Acabat de berenar sortim a fer una volta pes malecón, al llarg des qual estan començant a preparar ses graderies per celebrar es Carnaval –que aquest any cau a principis de febrer–, i continuam caminant durant una bona estona per s’arena de sa platja, sortejant els nombrosos para-sols, guinguetes i cadires sembrats arran d’aigua..."


I si voleu trobar un bon allotjament a Mèxic i arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...