7/6/13

El viatger pels Estat Units


ElViatger.com, notícies, propostes i viatges low cost és el bloc de l'Isma Monfort, un interessant espai on compartir viatges i destinacions a la xarxa que ha nascut a l’abril de 2013, tot i que hi ha articles enllaçats a partir de novembre de 2011 (moment en que l'autor va iniciar un viatge als EUA seguint la campanya presidencial de 2012). Avui podem gaudir dels seus relats amb una entrada sobre el Parc Nacional més visitat dels EUA:

"Ni el Yellowstone, ni el ‘Grand Canyon’ ni el parc de Yosemite de California són els parcs més visitats dels Estats Units d’Amèrica. De fet el parc més transitat es troba en un ambient urbà i té més visites que els anteriors tres junts. És el ‘National Mall’ de Washington DC, amb uns 25 milions de visitants a l’any i d’entrada gratuïta (forma part de la ciutat). Mantenir els diferents memorials, jardins i llacs dels que disposa té un cost molt elevat i les diferents retallades en els pressupostos del govern americà han provocat que des de fa algun temps es vegin zones que no presenten el seu millor estat. Actualment es poden veure trossos sense gespa, humitats, o fins i tot algun desperfecte major en els seus memorials i entorns..."  


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

marc ha dit...

Pinta molt bé!

Eduard ha dit...

Eiii Marc, com sempre benvingut a aquest bloc que és casa teva. Com va tot...? ja veig que les presentacions per Àsia han anat de conya, moltes felicitats !!! I en quant al blog de l'Isma és segur que t'agradarà... una forta abraçada !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...