19/6/13

I aquesta setmana col·labora amb la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia


Ja fa un any d'una de les meves primeres col·laboracions amb la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia que fou l'experiment "Valora la Vida" (us recomano veure un moment el vídeo).  Ha passat un any, i ara puc tornar a dir-vos que com alguns de vosaltres ja sabeu fa sis anys que em van diagnosticar una leucèmia i gràcies als professionals de la medicina, als avenços en aquest camp, al sistema de la sanitat pública d'aquest país i al suport dels éssers estimats, encara estic viu i donant-vos la llauna amb el món dels viatges, he, he, he...

Per tot això,  us convido a donar-nos un senzill cop de mà...

Amb motiu de la Setmana contra la Leucèmia (21-28 de juny), des de la Fundació Josep Carreras hem plantejat un repte importantíssim per gent com jo, els pacients malalts de leucèmia, limfomes, mieloma múltiple o altres malalties de la sang, però necessitem la vostra col·laboració.

Es tracta d'aconseguir 10.000€ mitjançant missatges SMS per engegar una línia de recerca científica. Les causes de mortalitat i complicacions més freqüents en els pacients amb malalties hematològiques malignes com la leucèmia són les infeccions seguides de les hemorràgies. Per oferir-nos més oportunitats una de les línies de recerca de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras està íntegrament dedicada a les complicacions o efectes secundaris associats al tractament, com la quimioteràpia o els trasplantaments de medul·la òssia.


Ajuda'ns perquè els pacients puguem seguir valorant la vida. Envia un SMS amb la paraula VALORALAVIDA al 28027 (Cost de l'SMS: 1,2 euros. Donatiu íntegre. Disponible per a mòbils Movistar, Orange i Vodafone Espanya).

I per últim us convido a visitar la web http://www.valoralavida.org/

Pd1. I per cert, de tot cor moltíssimes gràcies a tots als amics i amigues que l'any passat es van animar a fer-se donants de de medul·la òssia. Gràcies, gràcies, gràcies !!! I recordeu que sempre és un bon moment per fer-ho...

Pd2. I també aprofito per felicitar a la Fundació Josep Carreras que ha fet 25 anys... Per molts anys !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...