13/6/13

Més enllà: De Hong Kong a Bangkok per Xina i Laos

En Lluís i la Núria, els autors de Més Enllà, ens tornen a portar de viatge, aquest cop a finals de l'any 2012 pel Sud est asiàtic en una ruta que ells mateixos califiquen d'estranya i que ens mostrarà les seves aventures per Bangkok, Hong Kong i Macau; Yangshuo, Kunming i Jinghong a la Xina; Luang Namtha, Luang Prabang, Van Vieng i Vientiane a Laos acabant en un petit poble de la costa de Tailàndia, on van gaudir del sol, del mar i del peix fresc.... què tal visitar de la seva mà els temples de Yuantong i de Qiongzhu a la ciutat xinesa de Kunming...?:

"El temple de Qiongzhu  i el bosc de bambú que l’envolten tenen una meravellosa i misteriosa llegenda sobre els seus orígens: Durant la dinastia Tang (618-907), Yunnan era un país independent anomenat Dalí. Un dia, mentre dos germans de llinatge reial anaven de caça, van veure un estrany rinoceront. Amb l’esperança de capturar l’animal, van seguir-lo pels   boscos on l’animal va desaparèixer de sobte. Enl perdre’l de vista, els germans van veure un grup de monjos que eren diferents a qualsevol monjo que haguessin vist abans. Quan els monjos van veure els germans, van desaparèixer en els núvols deixant els seus bastons plantats a terra. Al dia següent, aquests bastons s’havien convertit en tot un bosc de bambú. Els germans, sorpresos, sabien que havien trobat éssers sobrenaturals i, per tal d’honorar-los, van construir aquest temple..." 


I si voleu trobar un bon allotjament la Xina, Laos,  Hong Kong o arreu del món,  us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...