27/6/13

Un any al Quebec

La Maria i el Joan son els autors del bloc Un any al Quebec, el relat de la seva estada i descobriments en aquesta ciutat canadenca des de juliol del 2012 i fins ara mateix... Una interessant experiència personal, familiar, viatgera i laboral que ens comparteixen amb entrades com Dinar a una cabana de sucre o d'altres que ens permeten descobrir una altra visió de la vida en aquest país: 

"Avui hem anat a una cabana de sucre amb uns amics. A les cabanes de sucre, situades enmig dels boscos d'erables, s'elaboren els productes derivats de l'erable. Ara que és l'època de la collita, n'hi ha que tenen un restaurant en el que serveixen els plats típics en els que s'utilitza el xarop d'erable. Ja havíem comentat que, a la feina, havíem fet un dinar d'aquest tipus. Avui el menú ha estat pràcticament el mateix que vam fer aquell dia, tot i que per al nostre gust, la qualitat inferior. De tota manera, aquesta és una activitat típica dels quebequesos per aquesta època i ha estat bé veure-ho. Allà on hem anat hi havia un menjador, una part del qual es veu en la fotografia, en el que avui s'hi han entaulat unes 150 persones. El dinar estava amenitzat per un cantat que s'acompanyava amb una guitarra i una harmònica i que cantava cançons típiques quebequeses, però, com que nosaltres estavem una mica lluny, gairebé no el sentíem pel soroll que hi havia. Aquí la gent arriba, paga, menja i marxa..."

I si voleu trobar un bon allotjament a Quebec o Canadà us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...