12/10/12

Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa

El fotògraf Valentí Zaplana és l'autor del bloc Fotografia i viatges des del cor i arran del seu audiovisual Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa,  es va plantejar fer una sèrie de posts resumint el que va explicar en una conferència realitzada a l'any 2011... i realment val la pena llegir i veure aquestes entrades dedicades a l'Equador:

"Equador és un dels 17 països megadiversos del món i el que compta amb més espècies per km2. El concepte de megadiversitat està basat en el nombre total d’espècies d’un país i el seu grau d’endemisme. La majoria d’aquest països són tropicals i tenen una gran extensió, fets que afavoreixen un gran nombre d’espècies: contra més gran és un país més probabilitat hi ha que tingui ambients diferents i més espècies. Però Equador, amb una extensió que és la meitat de la de la península Ibèrica, està en aquest grup de països megadiversos junt amb d’altres molt més grans com Brasil, Xina i Austràlia...." 

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI. 

I molta més informació d'Equador a Narinant.cat i 114 hotels a Quito, 54 a Guayaquil, 37 a Cuenca...

Durant tot el mes d'octubre HOSTELBOOKERS, web especialitzada en B&B, albergs i hostals a més de 3.500 destinacions, ofereix la possibilitat de gaudir de l'estada de franc, un cop feta la reserva podeu entrar en un sorteig diari i el guanyador s'estalvia el seu cost... Bona sort !!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...