6/10/12

Estudiant a Finlàndia

La Laia Carbonell porta des d'octubre de l'any 2011 a Finlàndia, en concret a Tampere, on estudia un màster en Gestió de Mitjans de Comunicació. I des d'allà i gràcies al seu bloc i a través de Catalans pel Món, un espai de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que ens explica en primera persona les històries de catalans que viuen a diferents parts del món i l'actualitat del país on resideixen, el que està passant a les ciutats que els han adoptat i com la gent d'altres llocs veu Catalunya, ens acosta a aquest fantàstic país:

"Des que sóc a Tampere i he entrat en contacte amb els seus habitants, he tingut l’agradable sensació d’estar envoltada dels personatges de l’anunci de Balay o bé d’àngels de la guarda i fades com els que apareixen als contes en els moments de desesperació per fer-te la vida menys aspra.

El primer àngel va aparèixer poca estona després d’arribar a la ciutat quan, com era d’esperar, ens vàrem perdre tot buscant l’hostal on havíem de passar la primera nit. Donàvem voltes per la ciutat amb un Ford Focus vermell ple de maletes i els dos gats que viatjaven amb nosaltres, i abans que ens dominés la desesperació, vam preguntar a un home amb barba blanca i vestit de negre si ens podia indicar com trobar l’hostal. Aquest va obrir la porta del cotxe, va fer-se un lloc entre gats i maletes i va començar a donar indicacions: ara a la dreta, després del semàfor gira a l’esquerra... fins que ens va deixar a la porta del lloc on havíem de passar la nit. Gairebé no vam tenir temps d’articular el nostre primer kiitos (“gràcies” en finès) que l’home de negre ja havia baixat del cotxe i se’n tornava per on havíem vingut..."

 I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o LA GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI...

I a Finlàndia podeu dormir a més de vuit-cents hotels...  

I aquests dies us recomano visitar la web de TAP, la companyia aèria portuguesa, ja que ofereix unes ofertes a molt bon preu per  volar des de BARCELONA (o altres punts) a MADEIRA, així com altres promocions a Porto o Lisboa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...