3/10/12

La guia inèdita de Nova York, barri a barri

L'Albert Pueyo ha publicat a Viatgeaddictes una interessant guía pràctica de Nova York, barri a barri on ens mostra les impressions que s'ha dut i com ell mateix ens afirma "Es diu que hi ha tants Nova Yorks com visitants té i la imatge corpora- tiva de la ciutat la podem trobar entre Central Park i el Flatiron Building, a Wall Street o a l'Estàtua de la Llibertat": 

 "Una zona amb un encant especial són els arbrats carrers de Chelsea. No és tan tranquil i distingit com el seu homònim londinenc, però ha estat un dels barris de moda a la ciutat i ara, lluny d'estar en decadència, és la llar de joves artistes i professionals liberals. Quan es fa fosc aquest barri, i altres com l'East Village, s'omplen de parelles de nois que treuen a passaejar els seus petits gossets. Chelsea és un barri conegut per acollir a les seves casetes brownie una nombrosa comunitat gai, interessants restaurants, o el Chelsea Market, que malauradament no vaig poder visitar. També hi ha els Piers del Hudson i el Chelsea Hotel, mític per la presència d'alguns hostes il.lustres (com Kerouac; Arthur Miller, Robert Mapplethorpe o Frida Kahlo) i tràgic per la d'altres (com Sid Vicious i Nancy Spungen)..."

I per organitzar el vostre viatge podeu visitar les seccions d'allotjament, vols, destinacions, lectures viatgeres o la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI. 

I molta més informació dels ESTATS UNITS a NARINANT.CAT

Per cert,  podeu trobar a RUMBO diferents OFERTES com volar a Nova York (anada i tornada) per 450-500€, les seves últimes hores o les seves promocions d'hotels de 5* al preu de 3* a arreu d'Espanya.   

1 comentari:

Fuetimate ha dit...

Una idea de 10. Jo estic fent una cosa semblant amb Buenos Aires, però és realment complicat. Et felicito
Ares
fuetimate.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...