27/10/12

La volta al Món en 200 dies de Quaderns de Bitàcola

El 16 d'agost del 2011 la Cèlia i l'Enric començaven el seu viatge donant la volta al món que van finalitzar després de 199 nits al tornar a Barcelona. Una esplèndida ruta que ens expliquen de meravella en el seu bloc "Quaderns de bitàcola". Difícil destacar alguna destinació o experiència així que res millor que llegir el seu resum per poder decidir que tastar després:

"Després d’una escala tècnica de dos dies a Londres, el nostre primer gran  trajecte ens va portar fins a terres inques. Disposàvem de poc més de dos mesos per anar des de Lima a Santiago de Xile. Durant aquest temps vam explorar el continent sud-americà passant per Perú, Bolívia, Argentina, Uruguai i Xile, i fent parada en llocs com Cusco, la Vall sagrada i el Machu Pichu, el llac Titicaca, la selva amazònica, les mines de Potosí, el salar d’Uyumi, San Pedro de Atacama, les cascades d'Iguaçú, Buenos Aires (on vam coincidir amb Messi i Maradona ;-), Terra de foc, el Perito Moreno i la Patagonia.

A mitjans d’octubre vam posar rumb cap a l’illa de Rapa Nui on passàrem una setmana abans de tornar a terres continentals. Ja al novembre vam travessar l’oceà Pacífic camí a terres maoris. Després d’una escala tècnica d’uns dies a l’illa nord de Nova Zelanda, vam recuperar forces en les platges de les illes Fiji. Després de gairebé tres mesos de ruta bé que ens mereixíem un descans! ;-)"
 
I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

Enric i Celia ha dit...

Una forma molt agradable de començar el cap de setmana. Molt contents d'aparèixer al Bloc dels viatges, recordant la nostra volta al món. Moltes gràcies Eduard! :-)))

mil camins ha dit...

Molt bona recomanació, Eduard! Com totes les que fas!

Abraçades!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...