27/10/12

La volta al Món en 200 dies de Quaderns de Bitàcola

El 16 d'agost del 2011 la Cèlia i l'Enric començaven el seu viatge donant la volta al món que van finalitzar després de 199 nits al tornar a Barcelona. Una esplèndida ruta que ens expliquen de meravella en el seu bloc "Quaderns de bitàcola". Difícil destacar alguna destinació o experiència així que res millor que llegir el seu resum per poder decidir que tastar després:

"Després d’una escala tècnica de dos dies a Londres, el nostre primer gran  trajecte ens va portar fins a terres inques. Disposàvem de poc més de dos mesos per anar des de Lima a Santiago de Xile. Durant aquest temps vam explorar el continent sud-americà passant per Perú, Bolívia, Argentina, Uruguai i Xile, i fent parada en llocs com Cusco, la Vall sagrada i el Machu Pichu, el llac Titicaca, la selva amazònica, les mines de Potosí, el salar d’Uyumi, San Pedro de Atacama, les cascades d'Iguaçú, Buenos Aires (on vam coincidir amb Messi i Maradona ;-), Terra de foc, el Perito Moreno i la Patagonia.

A mitjans d’octubre vam posar rumb cap a l’illa de Rapa Nui on passàrem una setmana abans de tornar a terres continentals. Ja al novembre vam travessar l’oceà Pacífic camí a terres maoris. Després d’una escala tècnica d’uns dies a l’illa nord de Nova Zelanda, vam recuperar forces en les platges de les illes Fiji. Després de gairebé tres mesos de ruta bé que ens mereixíem un descans! ;-)"
 
I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

Quaderns de bitàcola ha dit...

Una forma molt agradable de començar el cap de setmana. Molt contents d'aparèixer al Bloc dels viatges, recordant la nostra volta al món. Moltes gràcies Eduard! :-)))

milcamins ha dit...

Molt bona recomanació, Eduard! Com totes les que fas!

Abraçades!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...