21/10/12

Viatjant per Europa amb Equipatge de mà

Equipatge de mà és un espai de consells, experiències i curiositats pels viatgers que de ben segur us agradarà. El seus autors que han viatjat per un munt d'indrets com Amsterdam, Londres, València, San Francisco, Liverpool, Tòquio, Barcelona o Paris ens expliquen interessants històries que ens fan estimar cursoament aquestes ciutats... Avui us convido a llegir l'entrada  "Viatjant amb el paladar per Europa":

"De tots els viatges que hem fet, que no són tants com voldríem, una de les coses que se’m quedarà sempre a la memòria són les coses que he menjat. Al tornar i rememorar un viatge, associo el menjar al lloc en el que l’estava menjant o a l’inrevés. No he pogut resistir-me a compartir amb tots vosaltres aquesta experiència. Cafè i mercat de Borough a Londres. 

Londres ha sigut la ciutat en la que he provat els cafès mes dolents del món i un dels més bons que provaré mai. No cal dir que cadenes com l’Starbucks la trobaves a qualsevol lloc de la ciutat, però com a cafè no es pot dir que sigui gaire cosa. Investigant una miqueta vaig veure que molta gent recomanava una cafeteria que es trobava al costat del mercat de Borough, anomenada Monmouth. Els records d’estar visitant aquest mercat l’associo al sabor d’un cafè digne d’un premi. Si aneu a Londres i us agrada el cafè us ho recomano!"

OFERTA EXCLUSIVA: Durant aquest mes la revista NATIONAL GEOGRAPHIC ofereix una oferta per fer-se subscriptor per un any amb un descompte del 50 % (21 €) i si formes part dels subscriptors del seu butlletí de notícies aquesta oferta incorpora també el regal de 8 DVD's. 

1 comentari:

erik ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...