16/11/10

Lectura del Llibre de les Meravelles de Marco Polo

Avui us volia convidar a una activitat que té lloc amb motiu de la Setmana de la Ciència i l’Any de la Biodiversitat... FENT HISTÒRIA Associació Catalana d’Estudis Històrics, i AMU DARIA, Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, tenen el plaer de convidar-nos a participar en la sessió “Un Viatge real a un Món Imaginari. El viatge a l’Orient de Marco Polo“, que tindrà lloc el proper dissabte 20 de novembre de les 10h a les 14h. a la Casa Elizalde (C/ València, 302, Barcelona).


A primera hora en Josep Maria Pascual obrirà la jornada amb la conferència “Un Viatge real a un Món Imaginari. El viatge a l’Orient de Marco Polo” on ens acostarà a nous pobles, noves cultures i noves creences que van arribar a Europa de la mà dels Polo.


I a partir de les 11h. tindrà lloc la lectura pública i ininterrompuda del "Llibre de les Meravelles" de Marco Polo on durant tres hores un munt de persones llegiran un breu fragment d'aquesta obra, un dels grans clàssic de la literatura de viatges...


Si voleu acompanyar-nos en aquesta lectura només cal venir el dissabte al matí i gaudir amb la màgia i bellesa de les paraules de Marco Polo... fins dissabte !!!


I molta més informació de LA RUTA DE LA SEDA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...