30/12/10

Setmana Santa a Dublin

La Txell i en Xavi son els autors del molt interessant bloc Estem de vacances, i avui us convido a gaudir de la seva escapada de Setmana Santa a Dublin i de les seves anècdotes, recomanacions i informacions:

"Hem menjat xocolata Butler's, el millor fish & chips de la ciutat al Leo Burdock's, hem visitat la cerveseria Guinness, l'antiga fàbrica del whiskey Jameson, hem entrat a fer una pinta a varis pubs, d'entre ells destaquem, per la seva autenticitat, l'O'Donoghue's i el Whelan's. Hem passejat pels patis del Trinity College, on hem visitat l'exposició "The Book of Kells", hem passejat pel Dublin Castle i per St Stephan's Green Park. Hem anat fins a l'estadi del Croke Park però estava tancat. Ens hem passejat i repassejat pels carrers del Temple Bar, hem entrat a la Christ Church Cathedral i hem voltat la de Sant Patrick's. Hem caminat pels carrers més comercials de la ciutat, el Grafton St, al sud de Liffey, i el Henry St, al nord de Liffey...."

I molta més informació d'IRLANDA a NARINANT.CAT

1 comentari:

Guybrush Threepwood ha dit...

Aprofito aquesta entrada per comentar-te que et vaig enviar un mail, fa una setmana, sobre les entrades que tenia fetes de viatges, que ja fa un temps em vas comentar que t'avises quan les tingues per poder-les penjar.

Casualment hi ha una sobre Irlanda: La Guia de Viatges per tota la Costa Oest d'Irlanda. També està acabada la de Formentera i estic començant a postejar la de Polinèsia.

El blog és el següent: http://theislandofmelee.blogspot.com

Gràcies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...