14/12/10

Viatge a Cuba...

"El Museo de la Revolución es troba al Palacio Residencial, un enorme edifici històric. A l’interior una bona col·lecció d’objectes que algun dia van pertànyer als revolucionaris cubans: uniformes de la guerrilla, insígnies, espejuelos (ulleres), armes, banderes... i uns antiquats panells i mapes informatius que expliquen la història de la Cuba de l’últim segle. La representació del Che Guevara amb en Camilo Cienfuegos a Sierra Maestra és la posada en escena més gran del museu. A la plaça de fora es pot visitar el Granma i una col·lecció de furgons, tancs i avionetes utilitzades en la lluita contra Batista.

Al centre, el Capitolio Nacional és un dels edificis neoclàssics més imponents de la ciutat, els seus grisos es barregen amb els colors vius dels antics taxis Cadillacs i Chevrolets, el groc dels cocotaxis i els bicitaxis, aparcats davant de l’Hotel Inglaterra. Als voltants, sota els porxos del Passeig del Prado, s’hi poden trobar restaurants, galeries d’art i altres comerços. Cal tenir en compte que de nit, aquest passeig (i altres zones de la ciutat) resta totalment a les fosques, ja que no hi ha cap tipus d’enllumenat públic..."

La Jana acaba d'estrenar el bloc Roda el món i torna al Born i avui us convido a llegir les seves entrades dedicades a mostrar-nos Cuba, us agradarà...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies per la menció! Hi haurà bastant de Cuba però també d'altres llocs... bon Nadal i bons viatges!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...