7/12/10

Els pobles navaho i lakota a Tots x Tots

TOTS x TOTS és un dels programes "estrelles" de COM Ràdio, la cadena pública creada l'any 1995 com a agrupació d'emissores catalanes locals i impulsada per la Diputació de Barcelona. Aquest programa acull des de la seva creació les notícies d'actualitat en el camps de la solidaritat i la cooperació internacional per anar amb el pas dels anys tractant tota mena de temes socials que l'han portat actualment ha col·laborar amb projectes tant interessants com la Revista Sàpiens o a crear seccions com Vides Anònimes o Ètnies del Món.

Avui us volia presentar una de les edicions del programa Ètnies del Món, en concret, el dedicat als pobles navaho i lakota:

"Dilluns 22 de novembre a la secció Ètnies del Món vem parlar sobre els pobles navaho i lakota de l’Amèrica del Nord amb el doctor en antropologia Joan Manuel Cabezas, expert en aquestes i d’altres comunitats d’arreu del món.

El cinema de Hollywood ha reduit la imatge dels indis nordamericans a persones muntades a cavall, amb plomes al cap i amb la cara pintada. Però lluny d’aquesta visió esteriotipada, els indis natius de l’Amèrica del nord són un conjunt de tribus amb una cosmovisió complexa i una rica artesania..."

I molta més informació dels ESTATS UNITS a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...