29/12/10

Viatgeaddictes a Madagascar

"Antsirabe és una ciutat elegant i novament és fàcil oblidar que estem a l'Àfrica, sobretot en la part més colonial francesa de la ciutat, amb carrers amples, grans arbres a costat i costat i un gran nombre de cases senyorials o viles. Val la pena passejar per aquesta zona i arribar fins a l'estació de tren, un edifici molt bonic però en el que només hi ha un modest bar i poc més, ja que per aquesta línia fèrria només passen trens de mercaderies.

També val la pena passejar per l'exterior del bonic edifici de l'Hotel Des Thermes, situat al costat del llac Ranomafana. I és que Antsirabe fou en el s. XIX un lloc de moda pels seus banys termals i d'aquí l'existència d'aquest luxós i imponent hotel. Tot i que l'hotel encara funciona i l'edifici manté part de la seva glòria passada, la veritat és que s'està caient a trossos i necessita d'una gran inversió per a retornar-li l'esplendor que va tenir. Tot i així l'hotel posseeix algunes de les fonts termals de la ciutat, amb la possibilitat de banyar-se en elles..."

Aquest és un extracte del Relat d'un viatge per lliure per Madagascar que van realitzar la Yolanda i el Toni, autors de Viatgeaddictes a l'agost i setembre de l'any 2009.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...