22/12/10

Impressions de Brasil

"D’Iguaçú vam anar a Cuiabá, la capital del Mato Grosso per a veure el Pantanal, una zona inundada refugi de molts animals. Ara és època seca, per tant, no hi ha gaire aigua, fet que afavoreix la visió de molts animals que es concentren a les basses i rierols.

Per a visitar el Pantanal vam contractar un paquet de 3 dies/2 nits des de Barcelona a Ecoverdetours per 750 R$ per persona (inclou transports, allotjament al Pantanal i Cuiabá i excursions). Ens van venir a buscar a l’aeroport i vam anar directes per la carretera transpantaneira a una fazenda, on vam passar la primera nit.

Els marges de la carretera estaven plens de jacarés o caimans, semblaven posats com una catifa, milers, de tant en tant, es veien famílies de capibares, el rosegador més gran del món, coatís, llúdrigues gegants, un tapir, un ós formiguer, petjades de jaguar i munts d’ocells de tot tipus: garces, jaribús, tucans, guacamais, ibis,... tot un espectacle de fauna..."

Així ens parla en Jordi Serarols de le seves Impressions de Brasil, un viatge que va tenir lloc a l'agost de l'any 2010 i que podem trobar publicat a Viatgeaddictes.

Molta més informació de BRASIL a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...