27/12/10

Tips de viatges al Marroc

Tips de viatges és el bloc dels consells i anècdotes sobreviscudes en els viatges d'una parella amb dos nens petits i a més és un bloc ple d'informacions útils i comentaris entretinguts, en resum, molt i molt interessant !!!. Tanmateix, avui us convido a llegir un bon relat, ple d'útils informacions, i sense nens dedicat al Marroc (i per cert, aprofiteu per llegir les bones recomanacions literàries que ens fan !!!):

"Passeig per la rue mouassine fins el barri dels tintorers. Els tallers no estan molt a la vista, però només cal que et quedis parat al carrer un moment i de seguida t’ofereixen d’acompanyar-te a veure’n algun. Són una font inesgotable de fotos, sobretot pel numeret que acabes fent amb el mocador que s’ofereixen a posar-te com un autèntic bereber. Després et porten a la típica botiga de mocadors, els diem que no en comprarem cap, però que igualment els donem una petita propina (10DH) per la visita, que ha estat molt agradable. El nostre guia improvisat ens diu que la propina millor li donem al tintorer, que és qui realment està treballant, que ell només es dedica a vendre mocadors. Ens emportem d’aquest país una càlida opinió de la seva gent, de veritat..."

i molta més informació del MARROC a Narinant.cat

2 comentaris:

Bertika ha dit...

Hola Eduard,

Espero que us agradi la nostra experiència a Marrakech. De seguida que tingui temps la completaré amb l'excursió a Fez del passat octubre...plena d'emocions. Actualment estic preparant una ruta pel sud del Marroc amb la canalla...

Bon anys a tots!

Jordi ha dit...

Bon relat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...