21/12/10

Regals Solidaris de comerç just d'Amics del Nepal


Avui us convido a visitar el bloc d'Amics del Nepal i col·laborar aquestes festes amb ells:

"Si aquest Nadal vols fer uns bonics regals solidaris, tenim tres bones propostes per oferir-te: una manta-xal de llana de iac en diferents colors, un calendari de fusta que pots fer servir any rere any i uns petits i tendres ninots Ranuja. Els productes són artesanals i estan dins el marc del comerç just.

Els regals vénen presentats en boniques bosses de paper (Himalayan Bio Trade) fetes especialment per a l'ocasió. També s'inclou una bonica postal nadalenca de paper nepalès vermell amb decoracions en daurat de típics motius arquitectònics de Nepal, un díptic sobre la ONG i informació sobre els productors.

Calendari de fusta. Fet per Nepal Girls Care Centre: Preu: 20 €
Aquest calendari de fusta es pot fer servir any rere any! És un calendari perenne, un regal ben original i pràctic. Disponible en dos models: Estupa i Elefant. Mides: 14x7x4,5 cm.

Xal de llana de iac. Fet per Julum Handicraft: Preu: 30 €
Les mantes de llana de iac són un regal tant pràctic com elegant. N’hi ha de diversos i bonics colors, i són molt suaus i calentes, perfectes per abrigar-nos del fred de l’hivern. Mides: 200x65 cm.

Ninots Ranuja. Fets per Children Nepal: Preu: 20 €
Aquests són uns petits i tendres regals, uns simpàtics ninots que venen directament des de Pokhara, fets a mà amb teles d’aquesta zona. Mides: 16x10 cm i 22x10 cm.
Preu conjunt dels 3 regals: 60 €

Per quantitats de més de 10 unitats s’aplicarà el següent descompte: Preu unitat Calendari i Ninots: 15€, Preu unitari Xal: 25 €. Preu conjunt dels 3 regals: 50 €

Per més informació i comandes: http://www.amicsnepal.org/botiga.php"

2 comentaris:

LOURDES ha dit...

Molt adient aquest post, Eduard.

Aprofito per a desitjar-te unes bones festes i un any 2011 molt i molt viatger!!!

Una abraçada

Sergi Ortín ha dit...

Us recomano els calendaris de fusta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...