17/2/11

Presentació del llibre "La Volta dels 25" de Marc Serena

En altres ocasions ja us he parlat del gran viatge d'en Marc Serena, un bon amic "virtual" i avui us convido a les presentacions del seu llibre i res millor que seguir les novetats de l'estrena al seu bloc:

"Això era un somni que es va convertir en un viatge i que ara serà un llibre. El dijous 17 de febrer l'editorial La Magrana posarà a la venda "La volta dels 25", el llibre amb el qual he estat treballant des de fa més de dos anys. Els més ràpids ja el tenen en pre-venda! Sortirà també en castellà amb Ediciones B.

Els que heu seguit aquest blog coneixeu la història millor que ningú: aquí s'ha anat explicant tot des del primer dia. És més, tinc una llista enorme d'agraïments a persones -algunes encara no us conec personalment- que m'heu donat un cop de mà. Crec que el resultat final és molt potent, és el retrat d'una generació, d'aquests 25 joves de 25 països del món que han obert les portes de la seva vida i del seu país.

Ja hi ha dates per les presentacions! La primera serà a Manresa el 23 de febrer, a les 8 del vespre, a l'Auditori de Caixa Manresa de la Plana de l'Om, 5. Hi serà el periodista Joan Piqué fent la presentació i el músic Ricard Canals. Vindràs?

L'endemà, el 24 de febrer, a Barcelona, a la Casa del Llibre, al Passeig de Gràcia 62, a 2/4 de 8 del vespre, amb el periodista Toni Arbonès i amb música de Pau de Nut. Ens hi veiem!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...