14/2/11

Dos bitllets d'anada a Xile

"Ens hem iniciat en el món del couchsurfing i la veritat és que ha estat una experiencia genial!
Hem passat quatre dies a Panguipulli, un poble a pocs quilòmetres al nord de Valdivia, on la Carla i el Germán ens han acollit amb els braços oberts.

Panguipulli és un poblet encantador, on pots respirar pau i tranquilitat. El poble compta amb uns 30.000 habitants, pero la major part de la población és rural, així que es veu molt més petit del que representa el nombre d’habitants.

No hem perdut el temps, com és d’esperar en tot viatjer d’arreu del món, i hem volgut visitar les coses més embletmàtiques de la zona. Hem passejat pel poble, ens hem banyat a la platja, hem visitat el Parc Nacional Huilo-Huilo i ens hem relaxat sota les calentes aigües d’una de les moltes termes naturals que s’ubiquen en aquesta regió..."

Amb aquests interessants mots l'Edgar i la Queralt, una parella de catalans (de Reus i de Manresa), ens van relatant dia a dia en el seu bloc Tu, jo i dos bitllets d'anada a Xile les seves experiències iniciades a finals de l'any passat per Xile... realment val la pena fer una bona ullada perquè ens donen una fantàstica visió del Xile actual i de ben segur, encara han de fer molt camí...

I molta més informació de XILE a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...