24/2/11

Voltar i voltar per Indonèsia

En Miquel Gascon és tal com el mateix es defineix "Viatger-maniac i engrescat per aprendre el màxim de la cultura que es fa en la nostra estimada ciutat, Barcelona, ja sigui Teatre, Musica clàssica, Musiques del mon, Jazz, Opera, Cinema..." i a més ens ho relata de meravella en el seu nou bloc Volta i Voltar, un bon espai ple d'informacions culturals i de viatges... i avui us convido a visitar el relat del seu viatge per Indonèsia:

"Tot seguit ens dirigim al aeroport per, en vol interior amb escala, anar a Pankalan desde on anirem a Kumai per tal d’embarcar i remuntar el riu Sekonyer a la busca dels orangutans.

Tenim una barqueta per nosaltres 4 i anem acompanyats d’un guia, un aprenent de guia, el capità, un assistent i una cuinera, tot un luxe. La barca fa 19 metres d’eslora i la sala de dia es transforma en dormitori al aire lliure als vespres. Durant dos dies i tres nits naveguem pel rio i anem a visitar el Parc Nacional de Tanjung Puting, on visitem tres punts de trobada amb els orangutans..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...