20/2/11

Biblioviatge a Ontario

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú desenvolupa una iniciativa molt i molt interessant a través del seu Bibliobloc Fora de prestatge. En concret, ha estat la creació de la secció Biblioviatges on ens presenten diferents destinacions amb una introducció sobre allò més característic o interessant del país per afegir-nos al final de l'escrit una bona selecció de llibres, guies, dvd's, cd's i llibres infantils que podem consultar o reservar mitjançant el servei de prèstec de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona...

Avui us convido a visitar el Biblioviatge d'Ontario:

"El francès Étienne Brûlé va ser el primer europeu a explorar la regió d’Ontario, la més poblada de Canadà i també la més gran després de Quebec. L’any 1613 va arribar a la marge sud del riu Ottaw. L’origen del seu nom deriva del llac del mateix nom, el llac Ontario, nom donat pels iroqueses, que significa “llac bell” o “aiguas brillants”.

El litoral d’Ontario té 3840 km. Aquesta xifra augmenta a 8452 km si comptem totes badies, estuaris i illes banyats pels Grans Llacs, que cobreixen prop de la meitat de la seva superfície. La província té més de 250000 llacs i més de 100000 km de rius..."

I molta més informació de CANADÀ a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...