11/2/11

I aquesta nit és l'estrena de DIDO I MEDEA: AMOR I RESPECTE


I com ja us havia comentat en aquests darrers dies, unes bones amigues de El Bloc dels Viatges, la companyia Sapere Aude, estrenen l'obra de teatre DIDO I MEDEA: AMOR I RESPECTE aquest divendres 11 de febrer a les 20.30h al Centre Cívic Parc-Sandaru (c. Buenaventura Muñoz, 21 de Barcelona).

Per tots els que vau participar en el sorteig sense resultar guardonats i per la resta d'amics i amigues de El Bloc dels Viatges us vull recordar aquest esdeveniment i convidar-vos a aquesta estrena, de ben segur us agradarà !!!

Escollim la vida que portem, igual que escollim la parella, la relació de parella. El respecte que ens tenim serà el que farem servir en la nostra elecció. Dido i Medea: Amor i Respecte ens mostra les eleccions de dues dones i les seves conseqüències i també el fet de poder escollir de nou, de canviar i per tant, de CANVIAR el perfil de la nostra vida. Com vull viure la vida? Com vull ser tractada? Com vull tractar? Tots i cada un de nosaltres volem amor. La pregunta és, de quina manera? I aquí és, amb la nostra elecció, quan escollim com.”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...