5/2/11

Viure a Toronto

Catalans pel Món son les històries de catalans i catalanes que viuen a diferents parts del món.Relats en primera persona que ens expliquen l'actualitat del país on resideixen, el que està passant a les ciutats que els han adoptat i com la gent d'altres llocs veu Catalunya.Diferents punts de vista de la realitat..., des de latituds llunyanes...

Avui podem conèixer la visió de Canadà d'Anna Jover que viu a Toronto:

"Per als que som una mica golafres, passar el Nadal al Canadà és com ser en un paradís gastronòmic, sobretot pels dolços. Una de les tradicions més arrelades és la de fer galetes. Hores i hores amassant farina, sucre i ous amb l’objectiu d’oferir un regal ensucrat durant les visites d’amics i familiars.

Aquí les més famoses són les gingerbread man cookies, alguns recordareu la pel·lícula Shrek i el famós “home de gingebre”, doncs això. Una sola família pot arribar a cuinar fins a deu varietats de galetes diferents, un cop fetes les posen en plats de ceràmica nadalencs i les emboliquen amb paper de cel·lofana i ja tenen el detallet perfecte per regalar als companys de feina, als amics de la universitat, als veïns, etc..."

I molta més informació de CANADÀ a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...