19/2/11

Relats des de Berlin...

Catalans pel Món son les històries de catalans i catalanes que viuen a diferents parts del món. Relats en primera persona que ens expliquen l'actualitat del país on resideixen, el que està passant a les ciutats que els han adoptat i com la gent d'altres llocs veu Catalunya.Diferents punts de vista de la realitat... des de latituds llunyanes...

Avui podem conèixer la visió d'Alemanya de Miriam Boixades que viu a Berlin:

"Energia nuclear ? No, gràcies !!! Aquest era el lema de la manifestació del 18 de setembre, que va congregar a milers de persones a manifestar-se pel barri governamental de la ciutat: manifestants de totes les edats i procedències, moltes famílies, molt jovent però també moltíssima gent gran totalment compromesa amb el futur d’aquest país.

Per què ens manifestàvem? La resposta era clara i unànime: el rebuig total a la política energètica de la coalició de govern que encapçala Angela Merkel. El concepte energètic que proposa el govern aposta clarament pels interessos econòmics dels grans grups energètics en detriment de l’aposta per les energies renovables i el paulatí però decidit tancament de les centrals nuclears..."

I molta més informació d'ALEMANYA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...