24/10/09

Amics de La Rabassa

El col·lectiu Amics de la Rabassa neix l'agost de l'any 2007 com a resultat de la preocupació d'un grup de ciutadans pels projectes i accions empreses pel Comú de Sant Julià al bosc de La Rabassa.

Aquest grup de reflexió i acció ciutadana pensa que la informació sobre el projecte Naturlàndia ha estat insuficient: malgrat haver dut a terme una presentació pública del projecte, aquesta estava mancada de concreció i en ella no es parlava en cap moment del giny que darrerament s'ha posat en funcionament: el Tobotronc. És per aquests fets que ens permetem manifestar que hi ha poca transparència en les actuacions que s’estan duen a terme o que es preveuen fer a la Rabassa, no només respecte al parc temàtic Naturlàndia o al Tobotronc, sinó també sobre altres àmbits igualment importants com el camp de tir, l’abocador o el telecabina. Una altra Andorra és possible...

I recordeu que durant tot aquest octubre espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...