11/10/09

3a. setmana africana de Barcelona

Avui us volia comentar un eseveniment que va començar ahir: la 3a Setmana Africana de Barcelona.

Fa tres anys que diferents entitats africanes van començar a reclamar un acte cultural que promogués el coneixement i reconeixement del continent africà més enllà de l'exotisme i els catastrofismes. Així va néixer una cita que, a traves de diverses activitats, convida a una analisi profunda sobre la situacio del continent i també a una comunió festiva amb les altres comunitats residents a Catalunya.

La Setmana, promoguda per l’entitat Media-Àfrica,(www.media-africa.org) però amb la participació de diferents associacions relacionades amb el continent africà, persegueix també l’objectiu de servir de punt de trobada entre les entitats i institucions locals i tots els membres de la comunitat. Dins del seu programa hi ha activitats per tots els gustos: xerrades, videofòrum, música en directe, tallers per als més petits, exposicions, concentracions, bicicletada...

Un ventall de les cultures africanes al nostre abast... Esteu totes i tots convidats !!!

I recordeu que durant tot aquest octubre espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"

1 comentari:

Marta ha dit...

Ha de ser molt interessant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...