31/10/09

Apunts d'un viatge a Turquia

"... Què us puc dir de Santa Sofia? Dons que és, senzillament, espectacular!!!! Per més que hagis llegit sobre ella, per més fotos que n'hagis vist, quan entres a Santa Sofia t'envaeix l'emoció. La basílica en si, és una meravella autèntica. Immensa. Amb els raigs de sol colant-se per les finestres. I els càntics de crida a l'oració que des dels minarets t'embolcallen en aquesta atmosfera màgica... La galeria superior ens ha sorprès per les seves dimensions i, per descomptat, pels mosaics!! Em va encantar la figura de l'emperadriu Irene. Y... el rostre de Jesús en Pantocrator... Quina meravella!!!! Sembla mentida la quantitat de matisos que es poden aconseguir en un mosaic!!"

Notes de viatge és el bloc de la Lourdes Ferrer i aquest cop el relat d'una ruta de quinze dies durant l'agost del 2009 per Turquia. Un relat ple de bones, pràctiques i útils informacions, ple de detalls i anècdotes i enriquit amb emocions i sensacions... us recomano que si prepareu un viatge a aquest país heu de fer abans una visita a aquest bloc...

I avui és el darrer dia per rebre els vostres suggeriments per tal de millorar El Bloc dels Viatges... Moltes gràcies !!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...