6/10/09

Viatges a La Lluna en un cove

I continuant amb els canvis en aquesta nova etapa de El Bloc dels Viatges, avui començo amb molt de plaer presentant-vos una revista literària en català que aquest mes dedica un especial als relats de viatges, La Lluna en un cove:

"Vam anar a les gorges de Todrhà i va ser un gran encert ja que allà vam poder passejar descalços sobre l'aigua fresca després de dos dies al desert, i vam contemplar aquelles fantàstiques muntanyes, que s'aixacaven amb formes curioses, amb forats misteriosos en les seves parets i ecos captivadors... Era un paradís per a nosaltres, amb cascadetes que queien per una roca d'un color taronjós estrident, com les que es veien de vegades en les pel·lícules del Far West. Allà, un noiet prim em va voler comprar. El Nil li va preguntar quants camells en donaria, i el noi va respondre molt segur de si mateix..."

Aquestes paraules formen part del relat de Mireia Llinàs "Tots els dromedaris del desert" que podem trobar al número 10 de la revista "La Lluna en un cove" dedicat aquest cop als Viatges. Acompanyen aquest número altres interessants relats com: En els suburbis de Sant Petersburg de Roger Simeon, Retrat a Sibenik de Jordi Morell, Viatge per la dolça Gàl.lia de Natàlia Senmartí, El "viatger" de Limon & Juli Vert, La terra que el temps oblidà (cap. 1) d'Edgar R. Burroughs, Fora de cartellera: Les aventures de Priscilla d'Anna M. Villalonga, o L'últim viatge (o la història de Paco Sentís) de Conrad Freixe i Mireia Llinàs... No us ho podeu perdre...

I recordeu que durant tot aquest octubre espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...