17/10/09

Circumstàncies nòmades en els Balcans

"Els dies que acabo de passar als Balcans m'han servit per constatar que si, que existeix la vida, i intel·ligent, després de la desmembració d'una nació. Que la gent riu, que la gent plora, que la gent s'estima, que la gent s'odia, que s'emborratxen i fins i tot (oju!) miren Los hombres de Paco. Quedi així un testimoni escrit d'aquest sorprenent i paranormal fenomen.

Abans d'entrar en contacte amb aquesta realitat desmembrada, surto de Trieste, travesso el que queda del teló d'acer i retorno als Balcans. Entre impaciència i nervis fruit d'experiències passades (vegeu "Balcans 2005: el procés de Rupa"), em registren a la frontera eslovena i em donen vist-i-plau i tamponació, en una llengua inintel·ligible, per accedir a Croàcia...".

Circumstàncies nòmades són les percepcions, al·lucinacions, mossegades i especulacions d'un nòmada de circumstàncies durant el seu periple terrestroasiàtic... i a més, és el bloc d'en Lluís de camí pels Balcans, cap a Rússia i amb l'objectiu d'arribar a la Xina...

I recordeu que durant tot aquest octubre espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gent que riu, que plora i que s´estiman en trobares per tot arreu, amb sembla a mi. Pro la processo va per dintre. Despres de una guerra.
Milos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...