29/10/09

Buscant camins al sudest asiàtic

"Bali, tot i ser molt turística no deixa de sorprendre. La seva gent segueix creient fermament amb les tradicions hinduistes. O sigui que a qualsevol lloc que vagis es habitual aixecar-te i trobar-te unes barretes d’encens a la finestra i un platet de bambú amb floretes, arròs i un cafetó a la porta d’entrada. No pas perquè tel prenguis sinó com a ofrena als deus!!!
Tot el santíssim dia estan decorant els temples públics i els temples que tenen a les cases. A vegades aquests petits temples casolans son mes grans que la pròpia casa!!! La seva gent tot i que et van amb unes rai van de color i unes Nike, segueix portant el turbant i les faldilletes típiques, això, i sense oblidar les camises estampades amb tot tipus de color!!! Per tant es d’admirar que tot i la ma de turistes que visiten l’illa encara es conservi tot això..."

Amb aquestes parauales comença el relat d'en Jordi Quellos a l'arribar a Bali, la nova etapa del seu llarg viatge per Àsia, i especialment pel sudest d'aquest continent: Indonèsia, Filipines, Vietnam, Myanmar o Laos... Una meravella de ruta plena de colors i olors...

Recordeu que ja estem en els darrers dies per ajudar-me a millorar El Bloc dels Viatges: espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"

1 comentari:

Gildo Kaldorana ha dit...

El sudeste asiatico nos enseña muchas cosas.
Indonesia es una de sus maravillas que conocer.
Saludos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...