25/10/09

Rodamons per la Ruta de la Seda

Avui us volia presentar el bloc Rodamons, obra d'en Víctor, topògraf al que li agrada molt el futbol, bé, el Barça i sortir amb els amics a fer unes birres i la Laura, farmacèutica, que li agrada molt la dansa i també sortit de festeta. Tots dos van marxar el 23 de juny d'aquest any cap a Roma per inciair una ruta que els ha portat fins el moment a l'Uzbekistan i el Kirguizistan, en el cor de l'Àsia Central... Un viatge ple d'emocions i descobriments:

"Des de que vam començar a pensar en venir a Uzbekistan i el vam tenir situat al mapa, noms com Samarkanda, la ruta de la Seda i el mar d’Aral ens cridaven l’atenció. Després, mirant bé la ruta que pensàvem fer i els dies que teníem de visat vam pensar que seria una mica difícil arribar-hi però cada cop que ens hi acostàvem, les ganes de veure els vaixells enmig d’un desert de sorra, anaven creixent exponencialment. El mar d’Aral es troba entre Kazakhstan i Uzbekistan, bé, millor dit es trobava..."

I recordeu que durant tot aquest octubre espero els vostres suggeriments i a més podeu rebre de franc el llibre "El soroll de la Milpa"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...