4/2/11

Voleu veure l'obra de teatre DIDO I MEDEA: AMOR I RESPECTE...? És el moment de participar en el sorteig de cinc entrades per dues persones !!!

I recordeu que aquest diumenge, 6 de febrer, a les 24h, es a dir, a les 12 de la nit, acaba el plaç d'inscripcions pel sorteig entre els lectors/es d'aquest bloc de CINC ENTRADES PER A DUES PERSONES per veure l'obra de teatre DIDO I MEDEA: AMOR I RESPECTE de la companyia Sapere Aude que s'estrena el el proper 11 de febrer a les 20.30h al Centre Cívic Parc-Sandaru (c. Buenaventura Muñoz, 21 de Barcelona).

Participar és ben senzill, les persones interessades només m'heu de fer arribar un correu indicant el vostre nom i cognoms a l'adreça elblocdelsviatges@gmail.com o fer arribar un missatge amb les mateixes dades al facebook del Bloc dels viatges abans de les 12 de la nit del diumenge 6 de febrer (inclòs).

Tot just de bon matí del dia següent farem el sorteig amb la participació d'una mà innocent i el mateix dia 7 informarem dels guardonats en El Bloc dels Viatges i en el seu facebook...

I només restarà presentar-se (amb el DNI) el dia de l'estrena, el divendres 11 de febrer, una mica abans de l'inici -a les 20h.- a recolllir les entrades a la taquilla del Centre Cívic Parc-Sandaru...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...