20/6/10

El camí de l’Inca

L’Anna i el David van decidir fer un stop en les seves vides per tal de fer la volta al món i ens ho expliquen en el seu bloc Fem un stop. Avui us volia convidar a conèixer la seva ruta per Perú plena d'interessants comentaris i imatges:

"Divendres passat ens vam enfundar les xiruques i carregar les motxilles a l’esquena. Començàvem el camí de l’Inca, camí que finalitzaria a la ciutadella del Machu Picchu, una de les 7 meravelles del món.Ens van venir a buscar a les 6:30 del matí per deixar-nos al famós quilòmetre 82. Ens van presentar el nostre grup, del qual no en parlarem massa, ja que aquesta vegada no vàrem tenir massa sort en això. Podríem dir que no era un grup massa uniforme, diferents edats, poques llengües en comú i gent una mica sosaines. Però el grup passa en un segon terme quan observes els paisatges, quan gairebé toques els núvols i quan la ciutadella del Machu Picchu apareix entre la boira després de caminar durant 4 dies.

El primer dia, partim del Km 82, a 2600msnm. Fem 12 Km per un camí tipus “piso peruano”, que vol dir, ara amunt i després avall… Dormim en tendes de campanya, com els propers 3 dies..."

i molta més informació de PERÚ a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...