25/6/10

Escapada a Berlín

"Seguint una ruta per diversos carrers del barri tenim l'oportunitat de veure alguns edificis pintats de forma molt artística i impactant. I així arribem al Jüdisches Museum, el vistós Museu Jueu de Berlín, que acull una col·lecció permanent, exposicions temporals i altres activitats culturals claus per a la difusió de la història i la cultura judeoalemanyes. L'espectacular i singular construcció de l'edifici museístic, obra de l'arquitecte Daniel Libeskind, ja l'ha convertit en un monument emblemàtic de Berlín.

Tornem a la parada de metro Hallescher Tor i agafem el metro per a recórrer quatre estacions cap a l'est, fins a Schlesisches Tor, on baixem i caminem fins al bonic i històric pont Oberbaumbrücke, el qual uneix els barris de Kreuzberg i Friedrichshain, separats pel riu Spree. I a l'altre costat del riu, paral·lel a Warschauer Straße, trobem l'anomenada East Side Gallery, una secció del mur d'1.3 km de llarg amb pintures d'artistes de tot el món (és la galeria d'art a l'aire lliure més llarga del món) i que pretén ser un memorial per la llibertat. Val la pena recórrer-la per a veure algunes autèntiques obres d'art. Aquest any s'està redecorant una part d'ella per a commemorar el 20è aniversari de la caiguda del mur..."

La Yolanda i en Toni son els autors de la web Viatgeaddictes on es pot trobar un munt d'informacions sobre el món dels viatges a més de guies i relats de viatges. Avui us presento la seva interessant escapada de quatre dies a l'any 2009 a la ciutat alemanya de Berlín...

i molta més informació d'ALEMANYA a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...