15/6/10

En cotxe i família per Islàndia

"Cap a Varmahlíð : Sortida d´ Akureyri cap a Varmahlíð, a les 8.30 matí , amb 14º , i núvols , que a l´ agafar l´ àrea de les valls de Öxnadalur es converteixen en 11 º i boires . Després cal pujar un coll de muntanya , el Öxnadalsheiði , que , curiosament , hi fèia sol però el termòmetre del cotxe marcava una temperatura exterior de 11º , i , al cim a uns 550 metres .....hi fèia un vent fred que tallava la pell ......poques fotos d´exteriors !!.

La crta 1 en tota la vall estava en excel.lents condicions , i , de lluny es podia veure les muntanyes que formen la zona de Tröllaskagi, que és la península que formen els fiords de Eyjafjörður i el de Skagafjörður , que no vam visitar per manca de temps . Al entrar al fiord de Skagasfjördur ... a les valls ... ja es podíem veure petits ramats del típic cavall blanc islandés que es troba sobretot en aquest fiord ...."

L'Ou Cost és el nom d'un bloc dedicat a les escapades de la Montse de Girona i la seva família... avui us volia presentar la ruta en cotxe durant tres setmanes del juny del juliol de l'any 2008 per Islàndia (ruta dividida en quatre apartats: mitologia, zona sud, zona nord-est i zona oest) plena d'informacions pràctiques...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...