24/6/10

En cotxe i amb la família per Escòcia...

"Recollida del cotxe a l’aeroport Newcastle , i ruta de 170 km fins per la crta. A7 fins al nostre apartament, unes 2.5 h. fent una paradeta de 1/2 h.

Visites interessants : Artur´s Seat , ( 37 Lutton Place ) -55º56´56´´N 3º09´50´´W .Als afores de la ciutat, a la zona de Holyrood Park . Turó d’origen volcànic, d’uns 250m altura , interessant per passejar i pujar al cim – uns 30 minuts , per les fabuloses vistes de la ciutat. . Hi ha un petit llac on es pot aparcar * "Dunsapie Loch." , A mig camí us trobareu una ermita en ruïnes St. Anthony’s Chapel .

Royal Mile, el carrer principal i on es troba la zona més turística i de botigues, va des del castell fins a Holyrood . Aquí podem veure-hi el *castell d´Edinburgh ( nosaltres no hi varem entrar , per car i perquè altres castells són més barats i més autèntics) . *" the Hub " una curiosa església convertida en pub-bar aprop del castell (GPS :55º56´56´´N 3º11´41´´W ). Construït el 1842 i reconvertit en cafeteria el 1999 , molt curiós!!"

L'Ou Cost és el bon nom d'un bloc dedicat a les escapades de la Montse de Girona i la seva família... avui us volia presentar la ruta en cotxe durant dos setmanes del juny del juliol de l'any 2008 per Escòcia, plena d'informacions pràctiques...

i molta més informació d'Escòcia a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...