11/6/10

Descobrint Argentina...

"La Patagonia (Argentina i Xile) trobem la natura mes exhuverant i maravillosa que mai haviem vist. La primera parada es l’impressionat Perito Moreno que cal veure i sentir. A Xile caminem i escalem uns pocs dies pel parc de les Torres del Paine que son durs pero les vistes recompensen l’esforc i el preu. Encara a Xile avancem cap al nord via maritima vorejant fiords patagonics mentre recupurem forces a bord del Navimag. Llavors tornem a entrar a l’Argentina per descobrir Bariloche, capital de la regio dels llacs, la qual anem recorrent fins arribar a San Martin de los Andes. I ens acomiadem de la Patagonia de la millor manera a la Peninsula Valdes, caminant entre pinguins i amb increibles imatges de balenes gravades a la memoria!

Despres de 18 dies a la Patagonia, ens ha agradat tant que no ens importaria tornar a visitar-la algun dia amb mes caloreta, per poder pair mes tranquil.lament tota l’abundancia de paisatges naturals..."

L'Eva i l'Aleix porten més de 300 dies donant la volta al món. Avui us volia convidar a gaudir dels seus posts de la ruta per Argentina plens d'imatges de gran bellesa...

i molta més informació d'ARGENTINA a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...