6/6/10

Viatge per les Illes Cook

La Mireia i l’Arnau, fisioterapeuta i publicista respectivament, ham decidit agafar-se un període sabàtic per complir el somni de fer la volta al món juntsi les seves experiències les podem descobrir al bloc Sabàtica.cat. Avui us convido a llegir les seves cròniques de les Illes Cook:

"Només arribar a Rarotonga, l’illa principal, vam comprovar de primera mà que l’hospitalitat illenca té una fama ben merescuda que va molt més enllà del collaret de flors que et posen a l’aeroport. Aquella nit, la família de la casa en la que ens estàvem celebrava una festa prèvia al casament d’una cosina i ens hi van convidar. Si recordeu el hangi del que us vam parlar a Nova Zelanda, va ser similar, però en una versió totalment casolana i autèntica (les diferents cultures maorís d’arreu del Pacífic tenen molt en comú).

Hores abans de que comencés a arribar la gent, una processó de veïnes, coneguts i parents de tota mena van anar desfilant per la cuina de la casa amb la seva contribució al banquet d’aquell vespre. Mentrestant, a fora es començaven a coure a foc molt lent quantitats industrials de carn en una barbacoa tancada de la mida d’un sis-cents que ha substituït els forns tradicionals (un forat a terra amb pedres calentes i coberts de fulles de palma)."

i molta més informació de NOVA ZELANDA a Narinant.cat

1 comentari:

fan ha dit...

Quina foto més paradisiaca mmmm !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...